Avaleht

Nele Pandis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Maša" Tudengifilm Grimeerija
2017 "Merivälja" Teleseriaal Grimeerija
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Grimeerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Grimeerija Loomaaia külastaja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Grimeerija
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Grimeerija
2015 "Restart" Teleseriaal Grimeerija
2014 "Hiis" Tudengifilm Grimeerija
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Grimeerija
2014 "Minetus" Tudengifilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm