Avaleht

Rasmus Nurk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Üheshingamine" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2012 "Elu libedal jääl" Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Casting" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2005 "Punk ja perekond" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Franka" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Iseseisvuspäev" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör
Helioperaator
2003 "Somnambuul" Mängufilm Helioperaatori assistent
2002 "Ferdinand" Mängufilm Helioperaator
2001 "Isamaa ilu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Päkapikudisko" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm