Avaleht

Meelika Burket

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Finantsjuht
2018 "Kala" Mängufilm Finantsjuht
2018 "Portugal " Mängufilm Raamatupidaja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Raamatupidaja
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Raamatupidaja
2017 "Pihtimus" Mängufilm Raamatupidaja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Raamatupidaja
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2015 "Sipelgapesa" Dokumentaalfilm Raamatupidaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm