Avaleht

Jaan Kontkar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Kunstniku assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2018 "Omad" Mängufilm Ehitaja
Kunstniku assistent
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Ehitaja
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Bodom" Mängufilm Kunstniku assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm