Avaleht

Ranno Kallas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Ehitaja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Ehitaja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "November " Mängufilm Eriefektid
2016 "Bodom" Mängufilm Autojuht
Eriefektid
2016 "Teesklejad" Mängufilm Eriefektid
2015 "Vehkleja" Mängufilm Eriefektid
2014 "Risttuules" Mängufilm Kunstniku assistent
Autojuht
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Spetsefektid
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm