Avaleht

Roman Baskin

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Roberto (hääl)
2018 "Lõks" Teleseriaal Fred Raudsepp
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Raivo
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Paul
2013 "Free Range" Mängufilm Susanna isa
2011 "Idioot" Mängufilm Totski
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Hull Kolonel
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Santana
2010 "Saatana Vodevill" Tudengifilm Pastor
2010 "Taevavõti" Mängufilm
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Kaasprodutsent
Režissöör
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Teatrilavastaja
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Judokohtunik (hääl)
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Režissöör
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm (hääl)
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Bolševik
1995 "M Klubi" Teleseriaal Režissöör
1994 "Vabariigi valvur" Teleseriaal Režissöör
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Režissöör
1991 "Rahu tänav reklaamrull" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Vernanda" Mängufilm Režissöör
1987 "Lend üle mägede" Dokumentaalfilm Stsenarist
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Tõnu klient
1986 "Pasunakoor "Helikon"" Dokumentaalfilm Stsenarist
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Restorani peremees
1976 "Suvi " Mängufilm Vanemadministraator
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Rekvisiitor
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm