Avaleht

Eino Baskin

Eino Baskin

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "ENSV" Teleseriaal
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Claire’i abikaasa Moby
2003 "Õpetajate tuba" Teleseriaal vene keele õpetaja Gennadi Kuningas
2002 "Rebasenaine" Animafilm Onu (hääl)
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Aleksander
1982 "Kolmnurk" Animafilm Eduard (hääl)
Diktor (hääl)
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
Ajalehe peatoimetaja
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Rafael Krank
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal Režissöör
1978 "Kunksmoor ja kapten Trumm" Animafilm Kapten Trumm (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm