Avaleht

Maria Kallaste

tootmisassistent Allfilmis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Portugal " Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Tootmisassistent
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Tootmisassistent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm