Avaleht

Mattias Naan

Balti Filmi- ja Meediakoolis monteerimist õppinud koomik.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Mattias
2018 "Omad" Mängufilm Eriefektid
2017 "Hilisõhtune Naansense" Tudengifilm Stsenarist Saatejuht
2017 "Keti lõpp " Mängufilm LARP 3
2017 "Merivälja" Teleseriaal Mattias
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Ants Päev
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kujundaja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Piletikontrolör 1
2015 "Borders" Mängufilm
2015 "Elo" Mängufilm Lasteaia lõpupeo külaline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm