Avaleht

Jürgen Moor

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Kaasprodutsent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Režissööri II assistent
Näitlejate valija
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissöör
2015 "Kui sa teda kohtad" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Majavalvur" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Politsei #1 dublant
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Ehitaja
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Valgusmeister
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm