Avaleht

Astrid Valdmann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Maša" Tudengifilm Stsenarist
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Režissööri I assistent
Stsenaariumi konsultant
2015 "Nadja" Tudengifilm Stsenaariumi konsultant
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Stsenarist Striptiisitar
2014 "Lõunavalgus" Tudengifilm Stsenarist
2014 "See õige" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Toome helbed" Tudengifilm Toimetaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Stsenarist
Režissööri I assistent
Klapp
2013 "Äge" Tudengifilm Stsenarist
2013 "Kolmas" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm