Avaleht

Kadi Müür

vaata ka Kadi Vihalem

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Meister" Mängufilm Helirežissöör
1989 "Regina " Mängufilm Konsultant
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Metsluiged" Mängufilm Helirežissöör
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Helirežissöör
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm