Avaleht

Ahti Mänd

Ahti Mänd

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Imetegija võlg" Dokumentaalfilm Helioperaatori assistent
1984 "Heinaaeg" Dokumentaalfilm Helioperaatori assistent
1983 "Alternatiiv" Dokumentaalfilm Helioperaator
1983 "Kodulinna head vaimud" Dokumentaalfilm Helioperaator
1982 "Corrida" Mängufilm Helioperaatori assistent
1981 "Narri põldu üks kord..." Dokumentaalfilm Helioperaatori assistent
1980 "Jõulud Vigalas " Mängufilm Helioperaatori assistent
1980 "Sentimentaalne tango" Amatöörfilm Operaator
1979 "Tuulte pesa " Mängufilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm