Avaleht

Kairi Kivirähk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Produtsent
Režissööri II assistent
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Režissööri I assistent
2015 "Kivamees" Tudengifilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
Stsenaariumi konsultant
2015 "Kommuun" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2014 "Kaleidoskoop" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2014 "Vaikivad orhideed" Tudengifilm Kaasprodutsent
2013 "Advendikalender" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
2013 "Nukumaagia" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2013 "Tunkashila lapsed" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm