Avaleht

Anni Aguraijuja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Tootmisassistent
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Produtsent
Näitlejate valija
2015 "Nadja" Tudengifilm Produtsent
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Näitlejate valija Üliõpilane
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Error" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Ülemiste Vanake" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Produtsent
2013 "Kolmas" Tudengifilm Produtsent
Näitlejate valija
2013 "Mask" Tudengifilm Režissööri II assistent
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Produtsent
Näitlejate valija
2013 "Süütu" Tudengifilm Näitlejate valija
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Keiu

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm