Avaleht

Mart Mäger

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Suursaadik" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1999 "Kliima" Dokumentaalfilm Režissöör
1994 "Unenägu? " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1989 "Eesti hällilaulud" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
Operaatori assistent
1989 "Minu Virumaa" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Kas oskame hoida ühte … I jagu" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Kas oskame hoida ühte … II jagu" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Suvekaubandus" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1975 "Laulud kevadele" Animafilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm