Avaleht

Rauno Polman

Rauno Polman

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori assistent
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Homme" Tudengifilm Režissööri II assistent Baarman
2018 "Muusa" Tudengifilm Režissöör
2017 "1/2 last" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Impromptu" Tudengifilm
2017 "Olevik" Tudengifilm Režissööri II assistent
2017 "Säde" Tudengifilm Kunstniku assistent
2016 "Astrid" Tudengifilm Tom
2015 "Elas kord" Tudengifilm Gustav

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm