Avaleht

Karlis Jaunzems

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm DIT
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm DIT
2018 "Omad" Mängufilm DIT
2018 "Pank " Teleseriaal Kaameratehnik
2018 "Võta või jäta " Mängufilm DIT
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaatori assistent
2014 "Papa" Animafilm Operaatori assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Operaatori II assistent
Operaatori I assistent
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm