Avaleht

Ain Mäeots

Ain Mäeots

Lavastaja ja näitleja Ain Mäeots on sündinud 25. detsembril 1971. Lõpetanud 1994 Eesti Muusikaakadeemia lavakunstikooli näitleja erialal. Sellest ajast teater "Vanemuine" lavastaja ja draamanäitleja. 

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingridi tööandja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Režissöör
2015 "1944" Mängufilm Kapten Evald Viires
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Artur Kull
2014 "A ja B" Teleseriaal Režissöör
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Erik
2012 "Deemonid" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Alexela boss
2010 "ENSV" Teleseriaal Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm