Avaleht

Ain Mäeots

Ain Mäeots

Lavastaja ja näitleja Ain Mäeots on sündinud 25. detsembril 1971. Lõpetanud 1994 Eesti Muusikaakadeemia lavakunstikooli näitleja erialal. Sellest ajast teater "Vanemuine" lavastaja ja draamanäitleja. 

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "1944" Mängufilm Kapten Evald Viires
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Erik
2012 "Deemonid" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Taarka " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Peigmees
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Ain Mäeots
2005 "Malev " Mängufilm Lembitu
2000 "Lunastus" Mängufilm Modell

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm