Avaleht

Raivo Möllits

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Operaator
Arvutigraafik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Komposiit
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Komposiit
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Operaator
Digipildi töötleja
2016 "Tühi ruum" Animafilm Operaator
Monteerija
Digitaalne järeltöötlus
2015 "Tik-Tak" Animafilm Operaator
Valgustaja
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Animaator
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Animaator
2013 "Liivamees" Animafilm Digitaalne järeltöötlus
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm 3D animaator
Eriefektid
Digitaalne järeltöötlus
2012 "Happy Birthday" Animafilm 3D eriefektid
Arvutigraafik
2011 "Keha mälu" Animafilm Operaator
Digitaalne järeltöötlus
2011 "Olmeheidutus" Animafilm Arvutigraafik
2011 "Prohveti sünd" Animafilm Visuaalsed efektid
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Juhendaja
3D animaator
Visuaalsed efektid
2010 "Taevalaul" Animafilm Arvutigraafik
2009 "Miriami katkine pilt" Animafilm Arvutigraafik
2009 "Oranus" Animafilm Arvutigraafik
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Operaator
Animaator
Värvimääraja
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilm Arvutigraafik
2008 "Lili" Animafilm Arvutigraafik
2008 "Miriami värvid" Animafilm Arvutigraafik
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Arvutigraafik
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Arvutigraafik
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Animaator
2007 "Kleit" Animafilm Arvutigraafik
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm Arvutigraafik
2007 "Miriami piknik" Animafilm Arvutigraafik
2007 "Miriami teatriseiklus" Animafilm Arvutigraafik
2007 "Põhjakonn" Animafilm Digitaalne järeltöötlus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm