Avaleht

Raivo Möllits

Raivo Möllits

Operaator, animaator Raivo Möllits on lõpetanud Rakvere Reaalgümnaasiumi ja Tallinna Sidekooli fotograafia erialal. Töötanud fotograafina, operaatori assistendi ja operaatorina, 3D animaatorina. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Operaator
Arvutigraafik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Komposiit
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Komposiit
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Operaator
Digipildi töötleja
2016 "Tühi ruum" Animafilm Operaator
Monteerija
Digitaalne järeltöötlus
2015 "Tik-Tak" Animafilm Operaator
Valgustaja
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Animaator
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Animaator
2013 "Liivamees" Animafilm Digitaalne järeltöötlus
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm 3D animaator
Eriefektid
Digitaalne järeltöötlus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm