Avaleht

Jüri Muttika

Jüri Muttika

Režissöör, stsenarist, toimetaja, produtsent Jüri Muttika on sündinud 18. oktoobril 1977 Rakveres. Lõpetanud 2000.a. Tallinna Pedagoogikaülikooli Kultuuriteaduskonna raadiorežii alal, järgnesid magistriõpingud Tartu Ülikooli Sotsiaalteaduskonna ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonnas, mis jäid ametlikult lõpetamata. 2006-2010 õppis Jüri Muttika Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežissööri magitriõppes. Töötanud saatejuhi-toimetajana (Kanal2, Raadio Kuku, AS Trio LSL) ja reporerina (ETV, Eesti Rahvusringhääling, ETV, AS Eesti Ajalehed, Eesti Ekspress).

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm
2016 "Õllerevolutsioon" Dokumentaalfilm Toimetaja
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Topshopi saatejuht
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Poomimees
2012 "Vaba maa" Tudengifilm
2010 "Telegrammid Burjaatiast" Tudengifilm Tõlkija
2009 "Ebaõnne talisman " Tudengifilm Režissöör
Off-line montaaž
Teksti lugeja
2008 "Laulupidu Marimaal" Tudengifilm Diktor
2007 "Dog's Tale" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm