Avaleht

Ove Musting

Ove Musting

Stsenarist, produtsent, režissöör Ove Musting on sündinud 22. veebruaril 1977. aastal Sõmerpalus. Lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli audiovisuaalkunstide erialal 2002. aastal. Täiendanud end mitmetel erialastel koolitustel. Paljude telesaadete režissöör ja formaadi looja.
Ansaambli Winny Puhh üks asutajaid.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
Režissöör
Operaator
Autor
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
iseendana
2010 "Kallis Sõber, Sind Austan" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Produtsent
2009 "Pühapäev Matildaga" Tudengifilm Produtsent
2008 "Loterii-ja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2008 "Tummfilm " Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm