Avaleht

Kaia Pihlak

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Grimeerija
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Grimeerija
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Grimeerija
2017 "Sangarid " Mängufilm Grimeerija
Juuksur
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Grimeerija
2015 "1944" Mängufilm Grimeerija
2012 "Allveelennud" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm