Avaleht

Karel Otstavel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2017 "Afgaan" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Helioperaator
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Helioperaator
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Bänd" Tudengifilm Helioperaatori assistent
2015 "Hall" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm