Avaleht

Janis Rižovs

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kunstniku assistent
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Abitööline
2017 "Taasta side" Tudengifilm Kunstniku assistent
2017 "Tanel Padar "Soovin head"" Tudengifilm Kunstnik
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Mäel" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Elas kord" Tudengifilm Rekvisiitor
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissööri II assistent
2015 "Nadja" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Disainimajakas" Tudengifilm Režissöör
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Näitlejate valija
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Kunstniku assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Näitlejate valija
2012 "Allveelennud" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm