Avaleht

Peter Murdmaa

Peter Murdmaa

Režissöör, operaator ja produtsent Peter Murdmaa on sündinud 1. detsembril 1974. aastal. Tema teekond filmimaailma algas varajases nooruses, mil ta tegeles aktiivselt fotograafia ning kaameratööga. Peter on lõpetanud Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli operaatori eriala. Tema osalusel on valminud dokumentaalfilme nii operaatori kui režissöörina ja lühifilme produtsendina. Lisakas filmidele on Peter Murdmaa korraldanud mitmeid filmisündmusi ning osalenud aktiivselt eesti filmimaastiku arendamisel. 2013. aastal asus Peter Murdmaa juhtima rahvusvahelist lühifilmide festivali Sleepwalkers ja on sellest tulenevalt pühendunud lühifilmi kui filmikunsti valdkonna edendamisele.

 

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Õhk" Tudengifilm Produtsent
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Topshopi osaline
2014 "EINASTO 11577" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "95" Tudengifilm Tanklajuhataja
2013 "August välja!" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Produtsent
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kaasprodutsent
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Produtsent
2013 "Põud" Tudengifilm Konsultant
2012 "SOS Lasteküla reklaamid" Reklaamfilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm