Avaleht

Mai Murdmaa

Mai Murdmaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Metsluiged" Mängufilm Konsultant
1984 "Naine" Muusikafilm Režissöör
1980 "Kadunud poeg" Muusikafilm Režissöör
1980 "Medeia" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Tantsib Tamara Soone" Muusikafilm Režissöör
1974 "Ooperiball" Muusikafilm Stsenarist
1973 "Juta Lehiste" Dokumentaalfilm Konsultant
1971 "Revolutsioonilaulud" Muusikafilm Konsultant
1968 "Daphnis ja Chloe" Muud liigitused Režissöör
1968 "Teatrivariatsioonid" Dokumentaalfilm Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm