Avaleht

Meelis Muhu

Meelis Muhu

Dokumentaalfilmide režissöör ja produtsent Meelis Muhu on sündinud 11. augustil 1972 Paides. Ta on lõpetanud 1992 Tallinna Kommertskooli ärijuhina ja 1996 Tallinna Pedagoogikaülikooli kultuuriteaduskonna näitejuht-lavastajana (samas läbis ka kaheaastased reklaamikursused). Alates 1994. aastast on ta olnud seotud mitmete teleprojektidega ETVs ja Kanal 2s nii kaasautorina kui ka produtsendina.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tallinna kõplajad (tootmises)" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2017 "Appi, ma vajan armastust" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
Monteerija
2017 "Pagulasega elutoas" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Täna mängime sõda" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2016 "Üksikud" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2015 "Kiirtee kordnik" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
Helioperaator
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "PMR" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2012 "Hingevalvur" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissööri assistent
2012 "Üleloetud inimesed" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm