Avaleht

Olle Mirme

Olle Mirme on sündinud 26. augustil 1973 Tallinnas, lõpetanud 1991 Kopli kunstikeskkooli ja 1998 Tallinna Pedagoogikaülikooli (TPÜ) telerežii eriala. On töötanud Tallinnfilmis (1991–1992) valgustajana ja režissööri abina, Raadio Pulss B3-s ja Eesti Raadios filmisaate toimetajana, Pühapäevalehes ja Sõnumilehes filmiajakirjanikuna, Eesti Ekspressi TV-nädala toimetajana, ETV publitsistikatoimetuses režissöörina, Kanal 2 filmisaate "Kaader 2" režissöörina ja sama telekanali hankejuhina. Alates 1. augustist 2001 Kanal 2 programmidirektor.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1998 "Koera surm" Tudengifilm Režissööri assistent Reporter
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Valgustaja
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Režissööri abi
1990 "Ajastu ohver" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm