Avaleht

Tõnu Mikk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1999 "Lurjus " Mängufilm Sekundant
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Artur
1991 "Lend Singapuri" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Eesti hällilaulud" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1989 "Minu Virumaa" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1988 "Kas oskame hoida ühte … I jagu" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1988 "Kas oskame hoida ühte … II jagu" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1988 "Suvekaubandus" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1987 "Garaaž" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Režissööri assistent
1985 "Alevimaastikud" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1985 "ENSV kunstimeistrite kontsert" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissööri assistent
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissööri assistent
1985 "Miinus 192 meetrit" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1985 "Varjuelu" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Režissööri assistent Nõukogude koondise treener
1983 "Metsalaul " Muusikafilm Režissööri assistent
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Politseinik
1983 "W. A. Mozart Kontsert klaverile ja orkestrile B-duur KV 595" Muusikafilm Režissööri assistent
1982 "Musta katuse all" Telemängufilm Režissööri assistent
1970 "Hamlet" Telemängufilm III näitleja
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Miilits
1965 "Kolmest kaheteistkümneni" Muusikafilm Peigmees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm