Avaleht

Kristian Miilen

Helioperaator, -režissöör Kristian Miilen on sündinud 31. juulil 1974, lõpetanud 1992 Tallinna 21. Keskkooli reaalharu, seejärel 1993-1994 õppinud Tallinna Sidekoolis fotograafia erialal. 2001 lõpetas Concordia Rahvusvhelise Ülikooli Eestis rahvusvahelise ärijuhtimise erialal. Töötanud tarkvaraarenduse projektijuhina, Eesti Telefon AS tootejuhi-projektijuhina, Rühm Pluss Null OÜ helitööde, videomontaaži, tehnilise abi alal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Poomioperaator
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Poomioperaator
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Poomioperaator
2017 "Sangarid " Mängufilm Poomioperaator
2016 "Ema" Mängufilm Poomioperaator
2015 "1944" Mängufilm Helioperaatori assistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm