Avaleht

Hillar Mets

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Külma kõhuga…kuid roheline" Animafilm Režissöör
1990 "3 x 1" Animafilm Režissöör
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Kolmnurk" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Varastati auto" Animafilm
Muud liigitused
Animaator
1981 "Ära sega autojuhti" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Harjutusi iseseisvaks eluks" Animafilm Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm