Avaleht

Maria Avdjuško

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Makajeva
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Näitlejate valija
2017 "Merivälja" Teleseriaal Margit
2016 "Meeskond" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "1944" Mängufilm Kaasprodutsent
2015 "Üheotsapilet" Teleseriaal
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2015 "Vehkleja" Mängufilm Ametnik Leningradis
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Maria
2012 "Puhastus" Mängufilm Produtsent
Näitlejate valija
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Maria
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Julia
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Theaodori ema
2011 "Vereringe" Mängufilm Ruth Roose
2010 "Phobos " Mängufilm Produtsent
2009 "Linnar" Dokumentaalfilm Režissöör
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Naine raamatukogus
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Produtsent Laire Kange
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Kristel
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Diana
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Evelin
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Kaasprodutsent Eva
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal Baleriin
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Ruth
1992 "Hotell E" Animafilm Mary
1991 "Ankur " Mängufilm Annabel
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Lilka

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm