Avaleht

Tanel Kadalipp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Poomioperaator
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Süda Sõrve sääres" Dokumentaalfilm Helilooja
2018 "Kala" Mängufilm Helioperaator
2018 "Omad" Mängufilm Helirežissöör platsil
2018 "Pank " Teleseriaal Helirežissöör
Helioperaator
2018 "Portugal " Mängufilm Helirežissöör
Helimonteerija
Heli kokkusalvestaja
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Jää" Mängufilm Poomioperaator
Heli järeltöötlus
2017 "Lembri Uudu " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helikujundaja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Helioperaator
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Helioperaator Külanoor
2015 "Hall" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2015 "Takso" Teleseriaal Helirežissöör
2014 "Lõunavalgus" Tudengifilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Helioperaator
2014 "PIZZA Delivery Date" Tudengifilm Helioperaatori assistent
2014 "Sisekõla" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör
2014 "Terror" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2013 "Äge" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Maja, mis peegeldab ajalugu" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
Helioperaator
2013 "Mesikäpp" Tudengifilm Helioperaator
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2013 "Süütu" Tudengifilm Helioperaator
2012 "Vaba maa" Tudengifilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm