Avaleht

Karmo Kaasik

Karmo Kaasik on sündinud 12.novembril 1978 Tallinnas. Ta on õppinud 1994-1997 Tallinna Ühisgümnaasiumis ning 1998-2000 Tallinna Sidekoolis fotograafia  ja video erialal. Aastatel 1998-2008 oli Karmo Kaasik Eesti Televisiooni operaator, samal perioodil ka vabakutseline operaator erinevates produktsioonifirmades. Alates 2006 Estfilm Production OÜ asutaja ja juhatuse esimees.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Tabamata Ime " Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Kaua tehtud kaunikene..." Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Kui mina hakkan...I" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "F2NN" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Loot(d)us sureb viimasena" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm