Avaleht

Anti Marguste

Anti Marguste

Helilooja Anti Marguste sündis 5. augustil 1931. aastal Eaveres Pärnumaal. Ta lõpetas 1953. aastal Tallinna Polütehnilise Instituudi majandusteaduskonna ja 1960 Tallinna Konservatooriumi kompositsiooni erialal Mart Saare ja Anatoli Garšneki juures. Aastatel 1962–2001 õpetas ta G. Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis muusikateoreetilisi aineid ning rahvaloomingut, 1959–1962 töötas ka ajalehe Sirp ja Vasar muusikaosakonna juhatajana.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1981 "800 lööki ehk kilgilaulu soodsast mõjust kartuli kasvatamisel" Dokumentaalfilm Helilooja
1979 "Kui mehed laulavad" Animafilm Helilooja
1979 "Missioon" Dokumentaalfilm Helilooja
1978 "Põld" Animafilm Helilooja
1976 "Kuldne eesel" Animafilm Helilooja
1975 "August Tallinnast" Dokumentaalfilm Helilooja
1975 "Dolomiitsümfoniett" Dokumentaalfilm Helilooja
1975 "Tantsib Tiit Härm" Dokumentaalfilm Helilooja
1974 "Kilplased" Animafilm Helilooja
1974 "Kivihännad" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm