Avaleht

Rein Maran

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2010 "Üheksavägised" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Juhendaja
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2007 "Põdra kuningriik" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti autor
2007 "Uuestisünd" Tudengifilm Produtsent
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2004 "Sundasunik" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2003 "Mis tunne on" Tudengifilm Produtsent
2003 "Reekviem laululuigele" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2003 "Tulemine" Tudengifilm Produtsent
2002 "Pesupäev ehk väike linnuaabits" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2002 "Terra silvestris" Populaarteaduslik film Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2000 "Antikehad" Tudengifilm Produtsent
2000 "Lumelamba maa" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Mari rahva pulmad" Tudengifilm Produtsent
2000 "Ööbiku saladus" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2000 "Siidist sall" Tudengifilm Produtsent
1999 "Igavesti noor" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Kodu kõrvalt" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Macbeth" Tudengifilm Produtsent
1999 "Voonakese viimnepäev" Dokumentaalfilm Konsultant
1998 "Saarmas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1997 "Eestimaa loodus" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
1997 "Šamaan" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm