Avaleht

Ragne Mandri

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Klapp Kirstukandja
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Režissöör
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Režissööri assistent
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Lehelapse suvi" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Ööklubi külastaja
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Klapp
2008 "Saladused" Teleseriaal Režissöör
2007 "Annaliisa" Tudengifilm Režissöör
Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm