Avaleht

Rein Malmsten

Rein Malmsten

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Isa
1992 "Daam autos " Mängufilm Karell
1992 "Isand ja ori" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Kirurg
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Siseminister
1985 "Bande " Mängufilm Shad O'Rory
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Toomase isa
1984 "Võõra nime all" Telemängufilm Ervin Roll
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Ivan Rabtšinski, Sõja-revolutsioonikomitee esimees
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Ivan Rabtšinski, Sõja-revolutsioonikomitee esimees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm