Avaleht

Piret Toomvap-Schönberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vee peal (tootmises)" Mängufilm Näitlejate valija
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Näitlejate valija
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Režissööri assistent
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Näitlejate valija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Näitlejate valija
2017 "Sangarid " Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Näitlejate valija
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Näitlejate valija
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm