Avaleht

Jutta Maisaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1969 "Eesel, heeringas ja nõialuud" Animafilm Kunstnik
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Kostüümikunstnik
1966 "Võlg" Telemängufilm Kunstnik
1964 "Operaator Kõps seeneriigis" Animafilm Kunstniku assistent
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Kostüümikunstnik
1963 "Just nii!" Animafilm Kunstniku assistent
1962 "Head ööd, väike sõber!" Telemängufilm Kunstnik
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm Kostüümikunstnik
1960 "Vihmas ja päikeses " Mängufilm Kostüümikunstnik
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm