Avaleht

Katrin Maimik

Katrin Maimik

Vt ka Katrin Tegova

Stsenarist ja režissöör Katrin Maimik (augustist 2018 Tegova) on sündinud 13. märtsil 1982 Kullamaal. Omandanud teatriteaduse eriala Tartu Ülikoolis (2000-2005), aastast 2005 kultuurikorralduse magistriõpe Tallinna Ülikoolis ja aastast 2009 stsenaristika magistriõpe Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis. Töötanud täienduskoolituse koordinaatorina, galeristina, Pärnu Teatri Endla avalike suhete juhina, novembrist 2009 MTÜ Terve Maa kommunikatsioonijuhina ja jaanuarist 2011 Tartu Uue Teatri avalike suhete juhina. Alates 2012. aastast firma Väike Objekt A OÜ juhatuse liige. Tema sulest on ilmunud hulgaliselt artikleid teatri, kunsti, meedia ja filmi vallast.

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kiirtee põrgusse (tootmises)" Mängufilm Avalikud suhted
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Turundusjuht
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Turundusjuht
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Avalikud suhted
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Avalikud suhted
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Avalikud suhted
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Avalikud suhted
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Levitaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm