Avaleht

Maido Madisson

Maido Madisson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Tantsud Linnuteele. Pildistusi Lennart Meri filmirännakutelt" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Operaator
Valgustaja
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Näitkatseid põhikooli füüsikast" Populaarteaduslik film Operaator
2001 "Elu pärast maailmalõppu" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Operaatori assistent
1998 "Veidike metsa poole" Dokumentaalfilm Operaator
1997 "Supilinn naturalis" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Tartu maraton 1983" Dokumentaalfilm Operaator
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm