Avaleht

Philip Kaat

Režissöör ja stsenarist Philip Kaat on sündinud 27. oktoobril 1992. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Tallinna Inglise Kolledži ja 2015. aastal Lancasteri ülikooli bakalaureusekraadiga filmi alal. Töötanud produktsiooniassistendina Naftas (2015) ja videograafina Delfis (2016–2017), praegu lavastaja firmas Royal Solutions ja videograaf firmas Propapanda.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Jutusta mulle tantsu" Tudengifilm Valgustaja
2018 "Õnne soovime mul" Tudengifilm Valgustaja
2018 "Reetur" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Graafiline disainer
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Klubikülastaja
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Tõlkija
2016 "Bodom" Mängufilm Operaatori assistent
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Õpilane, kokapoiss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm