Avaleht

Ivi Lüllmaa

Ivi Lüllmaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Tallinna ajaloost" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Tule mulle kellameheks" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Põlev kivi" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1991 "Riigivanem I" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Riigivanem II" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Suvesõda" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Katõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Kolmkümmend aastat hiljem" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Miss Saaremaa" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Ajaloo eksam" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm