Avaleht

Leo Lätti

Leo Lätti

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
2016 "Elu enne elu" Animafilm Animaator
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
2012 "Talvekummitus" Animafilm Animaator
Maalija
Piltstsenaariumi joonistaja
Graafiline disainer
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
Kaadripaigutus
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Animaator
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Kaadripaigutus
Kunstniku assistent
Piltstsenaariumi joonistaja
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Kunstniku assistent
2003 "Instinkt" Animafilm Animaator
2003 "Miriami Jõulupäkapikk" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm