Avaleht

Peeter Lõõbas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Surmatants " Mängufilm Operaatori assistent
1989 "Äratus " Mängufilm II operaator
1989 "Pahupidi" Mängufilm Operaatori assistent
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Operaatori assistent
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Operaatori I assistent
1987 "Metsluiged" Mängufilm Operaatori assistent
1987 "Vaatleja " Mängufilm II operaator
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Operaatori assistent
1985 "Bande " Mängufilm II operaator
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm