Avaleht

Kristina Lõuk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "The Boondocks “That’s Why”" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Jää" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kunstnik
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Kunstnik
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Kostüümikunstnik
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Kunstnik
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Kunstnik
Rekvisiitor
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kunstnik
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Kunstnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Kostümeerija
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kunstnik
Juhendaja
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Kunstnik
2010 "Saatana Vodevill" Tudengifilm Kunstnik
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2009 "Anna ja Krukoljev" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Graatsiast" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Sinine on sügavlilla" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Thibaut" Tudengifilm Fotograaf
Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm