Avaleht

Margus Saar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Produtsent
2016 "Georg Udukübara aaria" Teleseriaal Produtsent
2012 "Prügihunt ja superjänes" Teleseriaal Produtsent
2012 "Puhastus" Mängufilm Rekvisiitor
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Produtsent
2011 "Vereringe" Mängufilm Helimonteerija
2009 "Kummikaru" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2005 "Lumejänesed" Teleseriaal Produtsent
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Produtsent
2001 "Lõhering" Dokumentaalfilm Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm